Trupa Amadeus, revenire spectaculoasa!

Trupa Amadeus, unul din cele mai apreciate proiecte muzicale de...
Read More

Cea mai frumoasa petrecere de iarna

“Tu esti parte din povestea noastra!Amadeus

Esti la birou si te pregatesti sa pleci. E ziua petrecerii de iarna a companiei tale. Te sui in masina si pleci catre locatie. Iti revizuiesti in minte speech-ul de final de an si pana sa iti termini gandul ai ajuns la petrecere. Cineva iti ia haina, altcineva iti ofera un pahar de sampanie si intri in sala.

Aici incepe magia. Bandul canta live pe scena cu un ecran LED imens in spate pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu piesele. Muzica, energie, jocuri de lumini, efecte speciale si gheata carbonica ce fac sa para ca ai intrat intr-o poveste. Te uiti in sala, nu mai sta nimeni jos. Toata lumea e in picioare, danseaza si canta impreuna cu bandul. Muzica se schimba si trece de la “Et si tu n’existais pas”, “Hijo de la Luna” la “Macarena”, “Cotton Eye Joe” si “Nah Neh Nah”, apoi la colinde si muzica romaneasca “Vrei sa ne intalnim sambata seara”, “Fericirea are chipul tau” (in stil Bossa Nova) sau “Esti atat de frumoasa”. Esti uluit si nu poti decat sa te gandesti ca organizatorii chiar au nimerit-o anul acesta cu petrecerea. Zambesti, te relaxezi si te lasi purtat de energia din sala.

Noi te intelegem si stim ce iti doresti pentru ca tu esti parte din povestea nostra. Stim ca petrecerea de iarna a companiei este unul dintre momentele asteptate de toti membrii echipei, ca atunci se strang mai mult relatiile dintre oameni si ca atunci poti sa le multumesti tuturor pentru efortul depus pe parcursul anului. Noi, intr-o noua formula Amadeus Band am creat un show special de iarna care sa va reincarce cu energie pentru noul an. Daca vrei sa simti magia show-ului, noi te invitam sa discutam.

vreau oferta !

Special pentru petrecerile de sfarsit de an am pregatit un program de colinde romanesti si piese de iarna din repertoriul international, ca sa ne bucuram cat mai mult de atmosfera magica din preajma sarbatorilor de iarna. Proiectiile video realizate de partenerii nostri de la OnScreen vor intregi tabloul unui eveniment reusit care sa devina memorabil pentru invitatii tai.


bio


doua concepte inedite de show. click pentru detalii !

  • Text
  • Example