Click aici pentru bilete la “Joy – A Concert in Nature”!

2020 e anul în care trupa Amadeus a împlinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca și Laura au lansat albumul „Joy” 100% independent, un album realizat prin forțe proprii, cu multe sacrificii, dar și multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, într-o tabără de creație în munții Buzăului, Lacul cu Mesteceni.

În ultima zi de tabără fetele au cântat toate piesele de pe album într-un concert, având drept public doar natura. Urmărește concertul în natură al grupului Amadeus în exclusivitate pe Overground Showroom începând cu 11 aprilie, de la ora 20:00!

“Their music is full of energy, their stage appearance and performance are captivating, and their playing is insane!”

 – Most Fashion Magazine, USA

Amadeus este unul din cele mai populare grupuri muzicale românești în acest moment, cu numeroși fani în toate colțurile lumii. A cântat în zeci de țări de pe patru continente, a lansat 6 albume cu muzică originală și și-a câștigat locul în sufletul oamenilor din toată lumea.

DESPRE AMADEUS


Muzica trupei Amadeus te poartă într-o manieră unică și foarte originală prin toată istoria muzicii, de la delicatețea concertelor lui Vivaldi până la energia unui band live cântând I Love Rock’n Roll.


programează un concert !


video


CONTACT