Albumul JOY este disponibil pe toate platformele digitale de muzică!


2020 e anul în care trupa Amadeus împlinește 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca și Laura au lansat cu această ocazie un album 100% independent, realizat prin forțe proprii.

Cele 14 piese se încadrează în genul new age, cu influențe muzicale care se simt de ani buni în muzica Amadeus – cinematic, gospel, new classical și muzică tradițională a mai multor culturi. Instrumentistele au colaborat pentru acest album cu compozitorul Xenti Runceanu, care semnează compoziția și producția muzicală, dar și cu percuționistul maldivian Faizan.


ascultă joy!


“Their music is full of energy, their stage appearance and performance are captivating, and their playing is insane!”

 – Most Fashion Magazine, USA

Amadeus este unul din cele mai populare grupuri muzicale românești în acest moment, cu numeroși fani în toate colțurile lumii. A cântat în zeci de țări de pe patru continente, a lansat 6 albume cu muzică originală, și și-a câștigat locul în sufletul oamenilor din toată lumea.

DESPRE AMADEUS


  Muzica trupei Amadeus te poarta intr-o maniera unica si foarte originala prin toata istoria muzicii, de la delicatetea concertelor lui Vivaldi pana la energia unui band live cantand I Love Rock’n Roll.


programeaza un concert !


video


CONTACT