CLASSICAL FAIRYTALE

“Classical Fairytale este povestea magica pe care noi am scris-o pentru doua viori, violoncel si pian.” – Amadeus

Amadeus - Classical Fairytale

Cele mai faimoase teme muzicale din istoria muzicii, coregrafii speciale, rochii elegante, efecte spectaculoase de lumini, proiectii sau gheata carbonica sunt cateva din elementele care fac show-ul cvartetului Amadeus sa fie magic.  Vivaldi, Shostakovich, Strauss, Tchaikovsky, Rossini, Bizet, Ravel sau Mozart sunt cateva din reperele muzicale care semneaza coloana sonora a acestui spectacol rafinat.

“Am creat acest spectacol pentru ca voi sa va bucurati de fiecare secunda in parte, sa traiti emotii puternice si sa dansati o noapte intreaga alaturi de noi. Am pus in el mult suflet, energie si muzica de calitate.”


NOU! AMADEUS – PERFECT WEDDING


AMADEUS a pregatit un spectacol complex pentru petrecerile de nunta, intitulat AMADEUS – PERFECT WEDDING. Acesta acopera toate momentele de pe parcursul noptii, de la „Marsul Nuptial”, o repriza de muzica cafe concert/classical/chillout – potrivita pentru inceputul serii, cand lumea socializeaza, trecand mai apoi la cel mai emotionant moment al serii – “Dansul mirilor”, sustinut de o piesa pregatita impreuna cu mirii, cu o coregrafie speciala, si mai apoi trei sau patru seturi alaturi de intregul band ca invitatii sa danseze pana dimineata. Repertoriul este divers, incepand de la valsuri, tangouri, teme faimoase din muzica clasica, trecand prin teme populare romanesti si ajungand la cele mai iubite coveruri internationale din toate genurile.


programeaza un concert amadeus !