THE SHOW

“Am visat la un concept de spectacol prin care ducem live-band-ul clasic la un nou nivel de originalitate.” – Amadeus

Amadeus - The Show - demo version

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi canta si vocal, iar alti doi artisti invitati le insotesc pe scena : un tobosar si fratele Andreei, solistul vocal Xenti Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei. Bandul canta pe o scena cu un ecran LED imens pe care se derulează proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului, proiectate de partenerii de la On Screen. Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica, iar pe parcursul serii cele patru artiste schimba cel putin trei tinute.


Amadeus a readaptat cele mai frumoase piese din istoria muzicii intr-un mod surprinzator si absolut unic, pentru o noapte plina de emotie si energie.

Pentru noul show, AMADEUS a adaptat intr-o maniera foarte originala piese romanesti si internationale. Cum va suna Et si tu n’existais pas, Hijo de la Luna, Dance Me to the End of Love, Macarena, Cotton Eye Joe, Nah Neh Nah, Zorba Grecu’ sau I Love Rock’n’Roll? Ori autohotnele Vrei sa ne intalnim sambata seara, Fericirea are chipul tau, Esti atat de frumoasa sau La noapte am sa te fur mixata cu Dansul calusarilor?


NOU! AMADEUS – PERFECT WEDDING


AMADEUS a pregatit un spectacol complex pentru petrecerile de nunta, intitulat AMADEUS – PERFECT WEDDING. Acesta acopera toate momentele de pe parcursul noptii, de la „Marsul Nuptial”, o repriza de muzica cafe concert/classical/chillout – potrivita pentru inceputul serii, cand lumea socializeaza, trecand mai apoi la cel mai emotionant moment al serii – “Dansul mirilor”, sustinut de o piesa pregatita impreuna cu mirii, cu o coregrafie speciala, si mai apoi trei sau patru seturi alaturi de intregul band ca invitatii sa danseze pana dimineata. Repertoriul este divers, incepand de la valsuri, tangouri, teme faimoase din muzica clasica, trecand prin teme populare romanesti si ajungand la cele mai iubite coveruri internationale din toate genurile.


programeaza un concert amadeus !